ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un asistent medical din Constanța a decedat la scurt timp după ce fusese vaccinat anti-Covid-19. Imediat cum a simțit că îi este rău, bărbatul a chemat o ambulanță pentru a fi transportat la spital. Și-a pierdut viața în noaptea de marți spre miercuri, după ce luni i se administrase vaccinul împotriva Covid-19, informează Antena 3.
 
Dintr-o dată, bărbatul a început să aibă dureri toracice insuportabile, motiv pentru care a sunat imediat la Ambulanță pentru a fi ajutat.

Colegii săi s-au prezentat de urgență la domiciliul acestuia și l-au preluat pentru a fi transportat la spital. Din păcate, bărbatul a murit în drum către unitatea medicală.

Rezultatul necropsiei arată că bărbatul a suferit un infarct. 

Acesta ar fi primul caz de deces al unui cadru medical din România, după administrarea vaccinului de la Pfizer. La începutul anului, o asistentă medicală din Portugalia a murit subit la două zile după ce a fost vaccinată anti covid 19.
Cauzele exacte ale decesului nu au fost încă stabilite, dar autoritățile medicale  speră că vor fi stabilite în timpul autopsiei.

În SUA, medicul obstetrician Gregory Michael a fost vaccinat pe 18 decembrie și a murit la 16 zile după ce a primit serul Pfizer, după ce, internat cu o boală autoimună, a suferit un accident vascular cerebral hemoragic.