ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Amendă de 1000 lei pentru un medic de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. El s-a ales cu dosar penal pentru tentativă la act sexual cu un minor, mai precis, medicul a fost prins în timp ce se pregătea să-i facă sex oral unui minor, informează Timiș Online.

Conform sursei citate, incidentul s-a petrecut duminică seară în jurul orei 21, pe strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara, sub podul peste calea ferată de la ieșire din oraș, spre Săcălaz. Un echipaj al Secției 4 Poliție, aflat în patrulare, a observat într-un autoturism doi indivizi care le-au trezit suspiciuni.

Oamenii legii au verificat mașina, iar în interior au dat peste un bărbat de 41 de ani și un tânăr în vârstă de 16 ani. Minorul avea șlițul desfăcut, iar polițiștii și-au dat seama că între cei doi ocupanți ai autoturismului se petrecea ceva mai mult decât o simplă discuție.

Astfel, oamenii legii au aflat că cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și și-au dat întâlnire pentru a întreține raporturi sexuale. Minorul a susținut că i-ar fi spus bărbatului, medic la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, că are 18 ani și nu 16. Mai mult, oamenii legii au aflat și că mama adolescentului este la curent cu orientarea sexuală a fiului ei.
 
Medicul, originar din județul Arad, căsătorit, tatăl a doi copii, chiar dacă are un CV impecabil, cu stagii de pregătire la un spital universitar din Irlanda, prin înclinația sa spre pedofilie îi poate pune în pericol pe pacienții săi minori de la Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Țurcanu” Timișoara, scrie Ziua de Vest.

„În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.

În urma verificărilor suplimentare efectuate, în cursul acestei zile, 30.01.2023, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la act sexual cu minor, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.