ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oficialii din domeniul sănătății din Los Angeles au declarat că peste 25% din noile cazuri de coronavirus sunt dn rândul celor care au fost complet vaccinați, o creștere considerabilă față de luna trecută, potrivit unui raport publicat miercuri, relatează Fox News.

"Pe măsură ce mai multe persoane sunt vaccinate, numărul persoanelor complet vaccinate care se infectează va crește, iar cu varianta Delta, care este mult mai infecțioasă, expunerile la infecții au crescut și ele", a declarat Barbara Ferrer, directorul de sănătate publică din Los Angeles.

Postul a precizat că, în perioada 1-16 iulie, districtul a diagnosticat 13.598 de cazuri, care au inclus cele 3.592 de persoane complet vaccinate.

Dr. Tomás Aragón, directorul Departamentului de Sănătate Publică din California și responsabil cu sănătatea publică a statului, a declarat într-o declarație obținută de Los Angeles Times că măștile ar trebui purtate atunci când se află în locuri publice, indiferent de statutul de vaccinare al persoanei. 

NBC Los Angeles, citând cifrele de marți ale statului, a raportat că au fost spitalizate 891 de persoane cu virusul în Los Angeles, oraș cu peste 10 milioane de locuitori. Numărul este în creștere față de 825 în ziua precedentă. Cifra este cea mai mare din 13 martie.