ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primul belgian vaccinat cu serul experimental Pfizer a murit din alte cauze decât Covid-ul, titrează cu subînțeles presa belgiană de limbă franceză. Jos Hermans, în vârstă de 96 de ani, s-a vaccinat pe 28 decembrie 2020 și a decedat pe 14 mai 2021. Vârsta sau cauze naturale, ar putea spune unii, dar imaginile ni-l arată pe nonagenar în plină formă la Crăciunul trecut (care avea să se dovedească the „Last Christmas” pentru el, vorba cântecului - n.r.), iar nu ca pe o persoană „suferindă” și „vulnerabilă”, cum ne învață propaganda care vrea să justifice cu ușurință atât vaccinarea, cât și moartea pe-repede-înainte.

Cum trebuie să interpretăm această informație: primul belgian vaccinat cu Pfizer, în orașul unde se află uzina Pfizer, a murit la patru luni și jumătate de la injectare. Vă lăsăm să judecați singuri. Pentru noi, este clar - titrează Qactus.fr, citând o știre dată de La Voix du Nord

Se numea Jos Hermans și era cunoscut în toată Belgia de la finele anului 2020. Iar asta din cauză că era primul belgian care făcuse pe 28 decembrie „vaccinul” Pfizer împotriva noului coronavirus. La fel ca Mauricette din Franța, (o femeie de 78 de ani, vaccinată pe 27 decembrie 2020 și despre care s-a zvonit două săptămâni mai târziu că ar fi murit „de infarct”), Jos Hermans a fost văzut pe toate televiziunile belgiene.

Acest flamand a murit pe 14 mai 2021, la vârsta de 96 de ani, relatează rețeaua VTM Nieuws, iar decesul lui nu este cauzat de coronavirus. Asta vine ca o ușurare - „vaccinul” s-a dovedit eficient. Dar dacă și efectele adverse ale acestui ser experimental au fost la fel de „eficiente”?

Jos Hermans era cel mai vârstnic locuitor al azilului de bătrâni din Puurs. Un oraș care n-a fost întâmplător ales, dat fiind că acolo se află uzina Pfizer din Europa. Faptul că primul flamand vaccinat provenea din același loc este unul simbolic.

Potrivit LeSoir.be, el a primit o injecție pe 28 decembrie 2020 deoarece era cel mai vârstnic rezident al azilului său, aflat nu departe de uzina Pfizer din Puurs. I s-a făcut injecția în același timp cu cea a unei alte persoane vârstnice din Mons (Wallonia) și cu cea a unei a treia persoane din Bruxelles. Moartea pe 14 mai a lui Jos Hermans nu se datorează coronavirusului. Ne rugăm să aflăm adevărul în privința cauzei decesului.