ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele rus Vladimir Putin a declarat marți, ca răspuns la relatările privind lipsa de muniții a armatei ruse, că Rusia produce rachete antiaeriene cât restul lumii la un loc, relatează agenția de presă EFE, potrivit Agerpres.

"În ceea ce privește apărarea antiaeriană de diferite clase, producția rusă este comparabilă cu producția mondială", a afirmat Putin în cursul unei întâlniri la Kremlin cu Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, situată la frontiera cu Ucraina.

Vladimir Putin a susținut că Rusia produce "de trei ori mai multe" rachete antiaeriene decât produc SUA pentru sistemele lor de apărare antiaeriană Patriot.

"Performanța sa militară în practică arată că apărarea antiaeriană rusă este cea mai bună din lume. Și, desigur, sistemele noastre sunt moderne și fiabile. Multe se pot întâmpla, dar în general funcționează fără erori", a afirmat președintele rus.