ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan va oficia  sâmbătă, 9 decembrie 2017,  începând cu ora 11.00,  la Catedrala Mitropolitană din Iași, o slujbă de pomenire pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al României. 

Arhiepiscopia Iașilor îi îndeamnă pe toți credincioșii să vină în număr cât mai mare pentru a se ruga împreună pentru sufletul Regelui Mihai I.
 
Marți seara, și Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat în Catedrala Patriarhală o slujbă de pomenire pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Patriarhul României a anunțat, de asemenea, că în toate bisericile din Patriarhia Română se vor înălța rugăciuni pentru odihna sufletului Majestății Sale.
 
Majestatea Sa a trecut la cele veșnice marți, 5 decembrie 2017, la reședința privată din Elveția. Autoritățile naționale au decretat doliu național în zilele de 14, 15 și 16 decembrie, când sunt programate funeraliile Regelui Mihai.