ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valerie Cioloș, soția politicianului Dacian Cioloș, a povestit cum a trebuit să stea în carantină la întoarcerea din Franța, pentru că nu s-a vaccinat, deși a s-a imunizat în mod natural, în urma infectării cu Covid, relatează Știri de Cluj.

ActiveNews a publicat un articol care demonstrează că imunitatea dobândită natural în urma infectării cu Covid este mai eficientă față de pretinsa imunitate oferită de vaccin: Dr. Mihaela Secară despre imunitatea dobândită natural în urma Covid-19: "Boala aceasta nu este nici tetanos, nici rabie, este o boală în care organismul are răgazul să-și dezvolte anticorpi" 

Iată ce a declarat soția liderului USR PLUS: ”Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi...): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

Când am plecat, Franța era pe lista "galbenă”. A trecut în "roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion!

La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”.
 
 
Amintim și nota oficială a INSP care a declarat că jumătate din românii testați după vaccinarea anti-Covid au fost depistați pozitiv. 
 
 
 
 
Sursa foto: Știri pe Surse