ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Jackson este medic de 35 de ani. În evidența sa, se află peste 5.000 de pacienți, dintre care circa 3.000 s-au vaccinat cu serurile COVID-19. Lucrul care îl deosebește pe dr. Jackson de alți medici este neînfricarea cu care vorbește despre schimbările pe care le observă la pacienții săi de la începerea campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus: 40% dintre pacienții săi vaccinați au raportat efecte adverse, iar 5% suferă și acum de pe urma lor, scrie Steve Kirsch pe pagina sa de Substack, în introducerea unui interviu video pe care i l-a acordat dr. Robert Jackson, preluat și de The Defender.
 
Nimeni nu poate spune că cifrele sale sunt rodul unor fabulații, deoarece ele au fost confirmate în baza de date a Alianței Europeane a Asociațiilor de Reumatologie (EULAR) și publicate în British Medical Journal (BMJ): 37% dintre pacienți au suferit reacții adverse și 4,4% au observat o acutizare a bolii lor după vaccinare, precizează Kirsch.

În plus, 12 dintre pacienții săi au murit după vaccinare. În mod normal, în baza sa de pacienți se înregistrau doar unul sau două decese pe an. Așadar, subliniază Kirsch, dacă încă se mai pune la îndoială faptul că mortalitatea din toate cauzele a crescut după lansarea vaccinurilor COVID, cifrele sale reprezintă dovada cea mai clară.

Totodată, Jackson a declarat că aproximativ 5% dintre pacienții săi au dezvoltat o nouă afecțiune care îi predispune la coagularea sângelui. 

Jackson este consultant, nu medic primar, și are contracte de colaborare cu mai multe spitale din Missouri și Iowa.
 
VIDEO cu interviul: