ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția din Rotterdam a tras mai multe focuri de avertisment și focuri în plin, în timpul revoltelor din centrul orașului. „Există răniți în urma împușcăturile trase”, a recunoscut poliția într-un comunicat. Postul local NOS a declarat că două persoane au fost rănite după ce poliția a tras focuri țintite. Anterior, poliția a tras și focuri de avertizare. Nu este clar câte persoane au fost rănite în total, transmite NL Times. Înregistrările încărcate pe Rumble de ActiveNews de pe canalele de Telegram olandeze arată și un deces în rândul demonstranților (video mai jos).

Olanda a intrat din nou în carantină în ciuda vaccinării a peste 80% din populație - care a adus un nou val de infectări - și a instituirii „certificatului verde” împotriva căruia demonstrează, de asemenea, manifestanții, la fel ca cei de la Haga, săptămâna trecută.

Revolta continuă. Vom reveni cu detalii. VIDEO: