ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a început ”reforma” pe care i-a cerut-o președintele Iohannis după tragedia de la Balș. Cu poza lui de pe pagina de Facebook.
 
Băiatul de turnător și nepot securist care în toamna anului trecut a încercat să se folosească de tragedia Colectiv pentru a strânge semnături pentru listele USRPLUS la alegerile parlamentare, cerând internauților să semneze listele USRPLUS și invocând tragedia Colectiv și OUG 79/2016 pentru depolitizarea spitalelor, a început „schimbarea” cu el. După incendiul de la Matei Balș care a îndoliat România, Vlad Voiculescu și-a schimbat poza de profil.
 
Întrebat, vineri seara, la RTV, dacă i s-a cerut oficial să își dea demisia după tragedia de la Blaș, Vlad Voiculescu a răspuns: ”Nu. Evident că nu. După același principiu, cred că orice ministru vine la acest domeniu, în Sănătate, în prima lună, poate conta că pe o demisie… poate să își depună de la început demisia. Evident că trebuie cu toții să avem responsabilitatea faptelor noastre și, în cazul a ceea ce s-a întâmplat la ”Matei Balș”, cu siguranță există responsabilități și responsabili, dar ele trebuie căutate acolo unde sunt, după ce vom avea rezultatele anchetei”, a declarat Vlad Voiculescu, lăsând să se înțeleagă că nu se simte responsabil pentru situația de la ”Matei Balș”.