ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un băiat de 12 ani din Australia a suferit o reacție severă după prima doză de Spikevax (Moderna) împotriva COVID-19. După vaccinare, băiatului i-au apărut bășici dureroase pline de lichid și pete roșii pe tot corpul, arată Liberty Wire.

Copilul fost internat la Spitalul de Copii din Brisbane și a fost programat pentru o consultație la un imunolog și la un dermatolog. Înainte de consultația la dermatologie, acesta nu mai putea merge, din cauza veziculelor de pe tălpi.
 
 
 
Din fericire, bășicile au început să îi dispară, în urma tratamentului prescris, iar băiatul poate spera să redevină un copil sănătos, așa cum era înainte.
 
Deoarece cadrele medicale încearcă să îi convingă pe părinți să îl ducă pe copil să fie injectat și cu a doua doză, aceștia au hotărât că este important să conștientizeze lumea cu privire la riscurile vaccinării copiilor (dar nu numai) și au relatat totul pe rețelele de socializare, atașând și fotografii.