ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sfârșitul certificatului de vaccinare în Israel. Este ceea ce tocmai a anunțat premierul Naftali Bennett, declarând că valul de contaminare cu varianta omicron s-a încheiat. „Valul Omicron a fost stăpânit, există acum o scădere bruscă a numărului de persoane grav bolnave și infectate", a declarat Bennett într-o declarație după o întâlnire cu oficialii din domeniul sănătății publice, conform MSN.
 
 
Mai mulți miniștri din guvernul israelian s-au pronunțat public împotriva certificatului verde. Ministrul de finanțe Avigdor Lieberman a declarat pe Twitter: "Nu există nicio logică medicală sau epidemiologică în certificatul verde, iar mulți experți sunt de acord. Există pagube directe asupra economiei, asupra funcționării zilnice și este, de asemenea, o contribuție semnificativă la panica populației”, potrivit Liberation.fr