ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 21:37 Sportiva română, Simona Halep, a pierdut finala turneului de la Madrid în fața olandezei Kiki Bertens, scor 6-4, 6-4.

Partida a durat 1 oră și 28 de minute.


ACTUALIZARE 11.05/10:50 Simona Halep s-a calificat vineri, pentru a patra oară în carieră, în finala turneului de la Madrid.

Tenismena noastră, de două ori câștigătoare la competiția din capitala Spaniei, a trecut în semifinale de elvețianca aflata pe locul 18 în ierarhia WTA, Belinda Bencic.

Simona a avut nevoie de trei seturi pentru a o învinge pe Bencic, scor 6-2, 6-7 (2), 6-0.

În finala programată sâmbătă seară, Simona o va înfrunta pe câștigătoarea celei de-a doua semifinale, în care se întâlnesc Sloane Stephens și Kiki Bertens.
 
Știrea inițială

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la Madrid, după ce a trecut de australianca Ashleigh Barty (9 WTA) în două seturi, scor 7-5, 7-5, scrie Mediafax.
 
Cele două seturi au avut o desfășurare similară. Barty a pierdut pe serviciul lui Halep, australianca a revenit, însă fostul număr 1 mondial a făcut break-ul la 5-5 și s-a impus atât în primul, cât și în al doilea act, cu scorul de 7-5, după aproximativ o oră și 30 de minute.

Este pentru a patra oară când Simona Halep ajunge în semifinalele turneului de la Madrid, loc unde s-a impus de două ori, în 2016 și 2017.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Naomi Osaka (1 WTA) și Belinda Bencic (18 WTA), care se dispută astăzi. Partida din penultimul act va avea loc vineri, la o oră ce urmează să fie stabilită ulterior.