ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marine Le Pen a fost realeasă duminică, 4 iulie 2021, la conducerea formațiunii de dreapta Adunarea Națională. Ea și-a anunțat cu această ocazie candidatura la prezidențialele din 2022, transmite Breitbart.

Sondajele o arată între principalii favoriți, cu posibilitatea de a ajunge din nou în finală cu actualul președinte al Resetării Globale, Emmanuel Macron, dacă nu are vreun accident pe parcurs.

"Singura alternativă la globalizare este națiunea", a spus ea, în cadrul reuniunii. "Avem ambiția de a restabili ordinea în Franța".

Liderul drept, de asemenea, a emis un atac amplu asupra Uniunii Europene, pe care mulți naționaliști cred că și-au depășit puterile.

"Nu pot să o repet suficient: suveranitatea este pentru națiuni ceea ce este libertatea pentru oameni. Vrem să putem decide, prin noi înșine, angajamentele noastre, legile noastre, modul nostru de viață", a spus Le Pen, fiica celebrului politician naționalist francez Jean-Marie Le Pen, fondatorul Frontului Național.

Totodată, la congresul Adunării Naționale, Jordan Bardella, de numai 25 de ani, a fost ales prim-vicepreședinte al partidului și se va ocupa și de campania electorală prezidențială, mai transmite sursa citată.