ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


*Trump, nevinovat. Neo-marxiștii și-au făcut-o cu mâna lor - foarte posibil pentru multă vreme de acum înainte.

*PNL-ul demisionar își contabilizase deja la victorii eliminarea pensiilor speciale. În realitate, însă, e vorba de numai câteva categorii de pensionari vizate de nou adoptata lege, între care nu se află grosul acestor pensii (atât ca număr cât și ca valoare cumulată a lor) - ale securiștilor, milițienilor și grangurilor Armatei ceaușiste. În sensul acesta, deputatul UDMR Szabo Odon a și prezentat o statistică din care reiese că în realitate 96% din pensiile speciale n-au fost și nu vor fi eliminate.

*Tăriceanu: "Procedura pentru anticipate e complicată, țara n-ar mai fi guvernată și se instaurează haosul". Așa e, chiar mă gândeam,  Tăricene, de-aia nu-i haos și jaf pe aici, că țara-i guvernată de voi...

*Rareș Bogdan le-a zis liberalilor: ”Să faceți rugăciuni zilnice pentru sănătatea lui Ludovic Orban". Cu așa rugători eu în locul lui Orban m-aș pregăti pentru tot ce-i mai nasol.

*Cele 24 de ordonanțe date într-o singură noapte de Guvernul demis a doua zi pot fi abrogate în 5 minute de ceilalți. Bineînțeles dacă chiar vor vrea s-o facă – pentru că majoritate în Parlament au, cum tocmai s-a dovedit la moțiunea de cenzură.

*Deși îl mai și critic, Orban mi-i drag de mor. Avocatul Poporului a făcut azi o demonstrație academică impecabilă privind neconstituționalitatea adoptării celor 25 de ordonanțe. Ce credeți că a răspuns Ludovic Viteazul? Că "asta-i filosofie". Și că țara se prăpădea dacă nu dădea el azi noapte ordonanțele. Cuvintele-s neputincioase să descrie farmecul fabulos cu care, din două cuvinte, ușor machit ca totdeauna, el a trimis-o la plimbare pe Renate Weber.


*Au trecut trei luni de când d-l Iohannis și PNL au preluat puterea și n-avem nici măcar o singură sesizare penală privind "marile hoții ale PSD". De unde se vede că marele avantaj al unei sigure mafii politice e că suntem feriți de răfuieli și asasinate politice.

*"Ce vreți să vă facă vouă oamenii, faceți și voi lor asemenea." 

*Avem o Familie Regală înrudită cu cea a Regatului Marii Britanii, tocmai redevenit suveran.

*Șeful PSD, Ciolacu, l-a propus prim-ministru pe Pricopie. Un cineva care are, ca și el, trainice relații cu Noua Securitate (ambii oameni ai Academiei SRI). Și care i-a mai organizat și lui Iohannis șușaneaua aia cu pretenții de dezbatere la recentele prezidențiale. Singura mea mirare e de ce Ciolacu nu l-a propus direct pe Petrov, celălalt ciolac securist.

*Băsescu și Tăriceanu: „Majorarea pensiilor nu este sustenabilă". Bine că sunt sustenabile averile voastre uriașe, nefericiților...

*Ministru vine de la românescul sinistru.

*Omul se teme de moarte pentru că moartea nu este proprie firii omenești. Omul a fost creat nemuritor, moartea intrând în lume, în toată creația văzută, din cauza căderii omului.

*Puțină lume știe că vârstnicii atât de disprețuiți și de batjocoriți de toți politicienii constituie o categorie față de care Majestatea Sa nutrește o mare dragoste, pe unii dintre ei reușind să-i ajute prin câteva programe extraordinare ale Fundației sale.

*De speranță au nevoie doar cei neîntăriți în credință. Ceilalți au nădejde.

*Rareș Bogdan le-a zis liberalilor: „Să faceți rugăciuni zilnice pentru sănătatea lui Ludovic Orban". Cu asemenea rugători eu în locul lui Orban m-aș pregăti pentru tot ce-i mai nasol.

*Ca să împiedice funcționarea site-ului România Curată, care le stă securiștilor în gât, într-o singură lună securiștii din MApN au accesat această pagină de 2.488 ori. Acești nefericiți îl apără și azi în justiție pe camaradul criminal Stănculescu, care în 1990 m-a dat afară din armată doar pentru că am cerut ca generalii implicați în decembrie 89 în reprimarea românilor să fie cercetați pentru faptele lor. 

*"-Crezi tu că pot să-ți fac ce-Mi ceri? -Cred, Doamne, ajută necredinței mele!"