ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Alexandru Cezar Andrițoiu îl critică dur pe dr.Adrian Streinu-Cercel, directorul „Institutului Matei Balș” din București, cerându-i „să se înceteze cu declararea deceselor din cauza coronavirusului”.

Potrivit adevărul.ro, medicul primar Alexandru Cezar Andrițoiu de la Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Obreja” din Craiova, acuză autoritățile că dezinformează poporul român. „Încetați cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriți acest joc pervers! Deveniți patetici! Alo! Presa! Ce e mișto să tot vorbești despre morți? Acum o lună imi f**** toată ziua cu morții din accidente rutiere! În spitalele din România se moare din infecții intra-spitalicești cât nu puteți voi să numărați! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-ați otrăvit mâncarea si ne omorâți zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectați cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu așa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt... apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de șist pe la noi! Ați tăcut mâlc!”.
 

După câteva ore, medicul a șters mesajul. La fel a făcut și cu toate celelalte postări pe care le-a scris și le-a încheiat de fiecare dată cu urarea „Epidemie ușoară". Medicul acuza autoritățile că nu știu cum să procedeze atunci când se confruntă cu o situație de criză. Au rămas, însă, pe Facebook zeci de postări cu textul ultimului mesaj. "by Cezar Alexandru", au scris internauții după ce au distribuit poastarea doctorului.