ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un soț și tată din British Columbia, Canada, și-a pierdut mai mult de jumătate din intestinul subțire din cauza unui cheag de sânge indus de o doză de vaccin COVID de la AstraZeneca și a lansat un avertisment urgent către alți beneficiari de vaccinuri, după ce medicii i-au spus că aproape a murit, transmite infowars.

"Mi-aș fi dorit cu adevărat să ne fi anunțat cum ar putea arăta "scenariul cel mai rău"...", a postat Shaun Mulldoon pe Facebook. "Dacă dumneavoastră, sau dacă vreunul dintre prietenii sau familia dumneavoastră 'a primit vaccinul AstraZeneca.... Am avut dureri de stomac 10 zile mai târziu (luni) Au continuat încă 5 zile. Am vorbit cu medicul meu de familie de două ori, luni și din nou 4 zile mai târziu, vineri. Am avut un test covid negativ miercuri, la 17 zile după ce am fost vaccinat, am sfârșit prin a intra în operație de urgență pentru a mi se îndepărta peste doi metri din intestinul subțire. Am avut un cheag masiv de sânge".

 "Chirurgul meu mi-a spus că a fost foarte aproape. Dacă primiți [Astra] și nu [vă] simțiți 100% bine, duceți-vă imediat la urgență!!!! Încă sunt în spital o săptămână mai târziu".

"Acest lucru ne schimbă viața", a declarat Tara, soția lui Mulldoon. "Simt că avem un drum lung în fața noastră în ceea ce privește recuperarea lui. Și-a pierdut jumătate din intestinul subțire". Potrivit CBC, Mulldoon a fost vaccinat pe 22 aprilie și a suferit simptome care au evoluat de la greață la dureri de cap, vărsături și febră. Mulldoon și-a raportat simptomele, dar a fost sfătuit de mai multe ori de medici să rămână acasă. Simptomele au progresat până la vărsături și vărsături de sânge pe 8 mai, iar Mulldoon a fost operat de urgență o zi mai târziu.

Postarea lui Mulldoon a fost cenzurată de Facebook cu o etichetă pe care scrie: "Vaccinurile COVID-19 trec prin multe teste de siguranță și eficacitate și sunt apoi monitorizate îndeaproape", sursa fiind "Organizația Mondială a Sănătății"."

"Noi nu suntem anti-vaxxeri", a declarat Tara Mulldoon. "Vrem doar ca oamenii să ia în serios orice simptome adverse în urma vaccinului - vă rugăm să le luați în serios." Cuplul a remarcat că medicii nu au reprezentat cu exactitate riscul de efecte secundare grave: "Vreau să spun că există discuții despre riscurile de formare de cheaguri de sânge, dar ... ne-a fost prezentat ca fiind atât de rar"."

Institutul Norvegian de Sănătate a recomandat ca vaccinul AstraZeneca și Johnson & Johnson să fie interzis la începutul lunii, în urma numeroaselor rapoarte privind efectele secundare periculoase, cum ar fi formarea de cheaguri de sânge.