ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un reprezentant executiv al Agenției americane pentru Alimente și Medicamente (FDA), Christopher Cole, a fost filmat recent cu camera ascunsă de un reporter sub acoperire al Project Veritas făcând niște afirmații explozive despre planurile Administrației Biden privind vaccinarea americanilor, despre autorizarea vaccinului Pfizer destinat copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani, inclusiv bebeluși de la 6 luni în sus, dar și despre interesele financiare ale companiilor farmaceutice în a susține vaccinarea cu doze suplimentare. Cole conduce departamentul de contramăsuri medicale al agenției, al cărui rol este deosebit de important în ceea ce privește siguranța medicamentelor, a vaccinurilor și a altor măsuri de combatere a bolilor infecțioase și a virusurilor. Filmarea reprezintă prima parte a unui material realizat în două episoade despre FDA. VIDEO:

 
Christopher Cole a dezvăluit că agenția la care lucrează va anunța la un moment dat că vaccinarea împotriva COVID-19 se va face anual, spunând că acest lucru nu este doar probabil, ci sigur:
 
„Va trebui să faceți în fiecare an câte un vaccin [COVID]. Încă nu s-a anunțat oficial, pentru că nu își doresc să enerveze lumea.”
 
În legătură cu interesele financiare ale producătorilor de vaccinuri, acesta a declarat:

„[Vaccinarea anuală/cu doze suplimentare] va fi o sursă constantă de venit. S-ar putea să nu fie atât de mult la început, dar va fi ceva constant - dacă vor putea - dacă vor reuși să convingă/oblige fiecare persoană să se vaccineze anual, compania lor va avea un profit constant.”

Cole despre președintele Joe Biden: „Biden vrea să vaccineze cât mai mulți oameni posibil.”

Cole despre planurile de aprobare a vaccinului pentru copiii mici: „Nu au de gând să nu-l aprobe [să acorde autorizația pentru utilizare de urgență pentru copiii mai mici de cinci ani].”
 
Dar secvența cea mai explozivă a filmării o constituie momentul în care Cole vorbește cu nonșalanță despre rolul pe care îl are o autorizație de urgență în înlăturarea problemelor de reglementare legate de impunerea vaccinurilor la copii:
 
„Toate sunt aprobate pentru utilizare de urgență din simplul motiv că aceasta nu are atât de multe implicații ca alte aprobări”, a declarat Cole atunci când a fost întrebat dacă el consideră că există, „într-adevăr, o urgență în cazul copiilor”.

Cole, care susține că rolul său în cadrul FDA este acela de a veghea ca agenția să folosească un cadru de siguranță, securitate și eficacitate ca parte a protocolului său de pregătire și răspuns, a invocat în mod expres îngrijorările legate de „efectele pe termen lung, în special în cazul unei persoane mai tinere”.
 
Project Veritas a solicitat o declarație oficială din partea FDA referitoare la afirmațiile agentului Cole. Iată răspunsul Agenției:
 
„Persoana care se presupune că apare în videoclip nu lucrează în domeniul vaccinurilor și nu reprezintă punctul de vedere al FDA.”