ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La 21 octombrie, un tribunal federal a ordonat ca Anthony Fauci și alți oficiali de rang înalt să depună mărturie sub jurământ în cadrul unor depoziții într-un caz care a scos la iveală dovezi ale unei presupuse conspirații a guvernului federal cu marile companii din domeniul tehnologiei pentru a cenzura utilizatorii, relatează The Defender.

Procurorii generali din Louisiana și Missouri și alți reclamanți susțin că Fauci, director al Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și consilier medical principal al președintelui Joe Biden, și alți inculpați au au constrâns companiile de socializare să "cenzureze utilizatorii, punctele de vedere și conținutul defavorabil" în ceea ce privește COVID-19.

"După ce am găsit documentația privind o relație de complicitate între administrația Biden și companiile de social media pentru a cenzura libertatea de exprimare, am depus imediat o moțiune pentru ca acești oficiali să fie aduși sub jurământ", a declarat într-o declarație procurorul general al statului Missouri, Eric Schmitt.

"Este timpul să punem în lumină această întreprindere de cenzură și să îi forțăm pe acești oficiali să se destăinuie poporului american, iar această hotărâre ne va permite să facem exact acest lucru. Vom continua să facem presiuni pentru aflarea adevărului".

Avocatul NCLA, Jenin Younes, a declarat că așteaptă cu nerăbdare să afle cât de departe au mers oficialii guvernamentali acuzați pentru a-și impune "perspectiva" COVID-19.

"Pentru prima dată, Dr. Fauci și alți șapte oficiali federali responsabili de conducerea unei întreprinderi ilegale de cenzură vor trebui să răspundă sub jurământ la întrebări despre natura și amploarea comunicărilor lor cu companiile de tehnologie", a declarat un cunoscut avocat, pentruThe Epoch Times.