ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu de specialitate publicat luna trecută a constatat că utilizarea preventivă a ivermectinei a redus mortalitatea cauzată de COVID cu 90% în rândul a peste 223.000 de participanți la studiu într-un oraș din sudul Braziliei, scrie The Defender.

 
Studiul, publicat în revista Cureus Journal of Medical Science, a constatat, de asemenea, o reducere cu 44% a cazurilor de COVID în rândul celor care au luat ivermectină. 


Între 7 iulie 2020 și 2 decembrie 2020, tuturor locuitorilor din Itajaí li s-a oferit ivermectină. Aproximativ 3,7% dintre utilizatorii de ivermectină au contractat COVID în timpul perioadei de testare, comparativ cu 6,6% dintre rezidenții care nu au luat medicamentul.

Pe baza rezultatelor, Dr. Flavio Cadegiani, unul dintre autorii principali ai studiului, a declarat: 

"Ivermectina trebuie luată în considerare ca o opțiune, în special în timpul focarelor".

Dr. Pierre Kory a declarat pentru The Epoch Times că rezultatele studiului "ar trebui să convingă orice negaționist. Ceea ce au găsit a fost uimitor".

Kory a spus:

"Ai crede că acest lucru ar duce la titluri importante peste tot. Și totuși, nimic. Și acest lucru nu este nou, această cenzură a științei extrem de eficiente și a dovezilor din jurul medicamentelor reproduse. Cenzurarea ei, nu este ceva nou, ci doar devine din ce în ce mai absurdă. Și trebuie să înceteze."

Kory a spus că nici măcar nu este vorba despre ivermectină, "este vorba despre capturarea de către industria farmaceutică a agențiilor noastre și despre modul în care politicile noastre sunt toate îndreptate spre suprimarea și evitarea utilizării medicamentelor prescrise” în favoarea medicamentelor cu profit ridicat.