ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un oficial din cadrul Ministerului de Interne al Franței a declarat că 161.000 de persoane au manifestat sâmbătă în întreaga țară, față de 114.000 cu o săptămână înainte.

La Marsilia, o manifestație de 4.300 de persoane a defilat prin centrul orașului. "Libertatea nu se injectează", "Nu suntem pregătiți pentru sclavie" sau "Libertatea este imună la ideile voastre", proclamau unele dintre bannerele protestatarilor.

"Am 18 ani, abia mi-am luat bacalaureatul și nu am avut timp să mă vaccinez. Nu mi-am putut sărbători cea de-a 17-a aniversare din cauza Covid și acum mă simt din nou exclus", a spus un protestatar.

"Nu voi face injecția", spune Sandra, o asistentă medicală în vârstă de 49 de ani care refuză să își dea numele: "Așa că va trebui să îmi caut un alt loc de muncă. Planul meu de viață s-a schimbat, dar voi merge până la capăt."

 "Țara noastră devine totalitară", a declarat Jean-Claude Dib, în vârstă de 71 de ani, un șofer de camion pensionat care s-a declarat "pregătit să riposteze". 

 În cadrul procesiunii, alți manifestanți au afișat pancarte împotriva  vaccinurilor: "Nici cobai, nici paria", "Corpurile copiilor noștri predate laboratoarelor, spuneți da? 
 
VIDEO cu protestul din Marsilia