ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este oficial! Datele CDC și ale guvernului britanic arată că „vaccinurile” Covid nu previn cazurile de coronavirus, transmiterea, îmbolnăvirile grave sau decesele. Așadar, ce anume fac „vaccinurile” și la ce bun să le folosim, se întreabă dr. Meryl Nass, medic internist având ca domenii de preocupare bolile induse de vaccinuri, într-un articol publicat pe pagina sa de Substack și preluat de Children's Health Defense, pe care l-am tradus din engleză pentru cititorii ActiveNews.

„Vaccinurile noastre funcționează excepțional de bine”, a declarat Dr. Rochelle Walensky pentru Wolf Blitzer de la CNN. „Ele continuă să funcționeze bine și pentru varianta Delta, în ceea ce privește boala severă și decesul - le previn. Dar ceea ce nu mai pot face este să prevină transmiterea” virusului.

Acestea sunt afirmațiile directorului Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Walensky, într-un interviu acordat pe 5 august 2021 lui Wolf Blitzer de la CNN.

 
Poate că Walensky a crezut sincer la acea vreme că „vaccinurile” Covid au prevenit îmbolnăvirile grave și moartea - dar nu are cum să mai creadă același lucru în prezent.

Asta a fost acum opt luni, când „vaccinurile” Covid abia fuseseră lansate pe piață.

Acum avem aproape 16 luni de observație și ce am descoperit? Ce a dezvăluit CDC-ul lui Walensky care să contrazică alegațiile ei?

Deși există mii de articole care tratează despre „vaccinurile” Covid, am ajuns să fiu de acord cu profesorul Tom Jefferson că, pentru a ajunge la adevăr, tot ceea ce trebuie să cercetăm sunt date epidemiologice de foarte bună calitate.

Cu alte cuvinte:

  • Vrem date brute, oficiale, înainte ca acestea să fi fost supuse unor ajustări sau algoritmi care să "netezească" datele.
  • Vrem populații mari.
  • Vrem cele mai solide puncte finale, cum ar fi spitalizările sau decesele.

În ultimele zile, am identificat și analizat astfel de studii pe blogul meu (aici și aici) și pe Substack. Datele provin din surse oficiale, publicate de CDC din SUA și de Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie.


Informații despre 30 de milioane de adulți din California și New York, dintre care trei sferturi au fost vaccinați, au fost folosite pentru a compara ratele de spitalizare și de cazuri de COVID la cei care au fost vaccinați și nu au avut nicio boală înainte de COVID, cu adulții care nu au fost niciodată vaccinați, dar care s-au vindecat de COVID și, probabil, aveau imunitate naturală.

Datele au fost colectate din iunie până în noiembrie 2021, înainte de apariția valului Omicron.

The Defender a relatat aceste date în urmă cu două luni:

  • Californienii și newyorkezii vaccinați au fost de trei ori mai predispuși să dezvolte COVID decât cei care au avut imunitate anterioară și nu au fost vaccinați.
  • Californienii vaccinați au avut o rată mai mare de spitalizări (boli grave) decât cei care nu au fost vaccinați, dar care aveau imunitate anterioară. (New York nu a furnizat date privind spitalizările).
  • Eșecurile vaccinării în acest studiu uriaș nu pot fi puse pe seama Omicronului, deoarece datele au fost colectate în timpu varianteil Delta.

Datele din Marea Britanie de la Oficiul de Statistică Națională, publicate la 16 martie, se întind de la 1 ianuarie 2021 până la 31 ianuarie și includ atât valurile Delta, cât și pe cele de Omicron.

Datele au fost standardizate în funcție de vârstă. Baza de date include 86% din toate decesele din Anglia (la o populație de 56 de milioane de locuitori) în cele 13 luni descrise.

Graficele relevă faptul că a fi dublu vaccinat i-a protejat pe englezi împotriva deceselor în cea mai mare parte a anului 2021.

Cu toate acestea, pe parcursul lunilor decembrie și ianuarie trecute (care corespund valului Omicron), ratele de deces COVID la cei dublu vaccinați, dar nerapelați, au fost mai mari decât la cei care nu au fost niciodată vaccinați. Acest lucru a fost valabil pentru întreaga populație.

Dacă defalcați decesele pe grupe de vârstă, marea majoritate a deceselor COVID au avut loc în rândul populației de peste 70 de ani.

În timp ce decesele cauzate de COVID la persoanele mai tinere au avut o tendință de creștere pe măsură ce timpul scurs de la vaccinare a crescut, până la 31 ianuarie 2022, acestea nu au depășit decesele cauzate de COVID la persoanele nevaccinate.

Vaccinurile de rapel au părut să "completeze" imunitatea COVID pentru o perioadă de timp la toate grupele de vârstă, reducând ratele de deces. Dar ne întrebăm cât timp va dura până când acest efect va dispărea?

Care este concluzia?

Datele oficiale de înaltă calitate obținute pe mai mult de 30 de milioane de adulți americani și 48 de milioane de locuitori ai Angliei arată în mod incontestabil că:

  • Imunitatea naturală a fost de trei ori mai eficientă în prevenirea cazurilor decât vaccinarea, chiar și înainte de Omicron.
  • Imunitatea naturală a fost ceva mai bună la prevenirea bolilor grave, măsurate ca spitalizări, decât vaccinarea, chiar și înainte de Omicron.
  • Vaccinurile de rapel (a treia doză) au redus rata de mortalitate în Anglia a celor vaccinați împotriva Omicron, dar beneficiul a început să scadă până în ianuarie 2022.
  • În general, populația nevaccinată din Anglia a avut o rată de decese cauzate de COVID mai mică în timpul valului Omicron decât rata de decese cauzate de COVID în rândurile populației dublu vaccinate.
  • Walensky și ceilalți așa-ziși experți se înșeală. Imunitatea naturală a oferit o protecție de trei ori mai mare împotriva infecției (și, prin urmare, împotriva transmiterii) decât vaccinarea dublă, chiar înainte de Omicron. După Omicron, eficacitatea vaccinului a fost și mai proastă.
  • Deși vaccinarea a oferit o anumită protecție împotriva bolilor grave (măsurate ca spitalizări) în timpul valului Delta, aceasta a oferit mai puțină protecție decât imunitatea naturală.
  • Marea majoritate a deceselor cauzate de COVID se înregistrează la persoanele de peste 70 de ani. În acest grup de vârstă, cei dublu vaccinați au murit din cauza COVID la rate mai mari în timpul valului Omicron decât cei nevaccinați.

Articol postat inițial pe pagina de Substack a doctoriței Meryl Nass.