ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară de virusologie, care a jucat un rol crucial în aprobarea autorizației de utilizare în regim de urgență a vaccinurilor Covid-19 de către FDA, a murit subit săptămâna trecută, potrivit Info Wars.

Dr. Almyra Oveta Fuller, profesoară de microbiologie și imunologie la Universitatea din Michigan, a murit vineri la vârsta de 67 de ani.
 

Rapoartele afirmă că Dr. Fuller a murit "în urma unei boli scurte care nu are legătură cu COVID", deși nu există alte informații despre circumstanțele morții sale.

În ultimii ani, Dr. Fuller a fost membră a Comitetului consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe al FDA, care a aprobat vaccinurile și rapelurile COVID-19 în Statele Unite pentru autorizația de utilizare de urgență (EUA).
 
Iată ce spunea medicul despre vaccinarea anticovid a copiilor:
 
„Pe baza datelor care au fost prezentate pentru testele clinice cu copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, precum și a efectelor lansării vaccinului Pfizer în ultimele 10 luni la milioane de oameni, beneficiile par să depășească cu mult riscurile. Prin urmare, am votat "da", pentru a face acest lucru disponibil pentru părinții care aleg să își vaccineze copiii”.

Dr. Fuller era o susținătoare feroce a vaccinurilor. Ea a sprijinit adăugarea vaccinurilor Covid-19 la lista de vaccinuri obligatorii recomandate de CDC pentru ca elevii să poată frecventa școlile publice.
 
 
Totodată, profesoara era o susținătoare a vaccinurilor anticovid pentru femeile însărcinate.
 
 
BIOGRAFIE
 
Almyra Oveta Fuller s-a născut la 31 august 1955, în Mebane, Carolina de Nord. Deborah Woods Fuller, mama ei era profesoară, iar tatăl ei, Herbert R. Fuller, administra ferma familiei. Fuller a crescut în apropiere de Yanceyville, Carolina de Nord. În copilărie, biologia a intrigat-o de la o vârstă fragedă. A fost uimită de modul în care bunica ei și-a revenit rapid după ce a fost mușcată de un mocasin de apă, după ce a primit antivenin, care era un antidot pentru veninul de șarpe. Deși mușcătura de șarpe a bunicii sale a contribuit la aprecierea ei pentru biologie, doi profesori de biologie remarcabili, doamna Elam și domnul Majette, au fost, de asemenea, o sursă de inspirație pentru ea. După ce a absolvit liceul, a obținut o bursă Aubrey Lee Brooks la Universitatea din Carolina de Nord din Chapel Hill, unde a obținut o diplomă de licență în biologie în 1977. Fuller și-a continuat educația la Universitatea Carolina de Nord din Chapel Hill pentru a-și termina doctoratul în microbiologie și imunologie în 1983.

În 1983, Fuller a urmat cursurile Universității din Chicago pentru o bursă postdoctorală. În 1988, a devenit profesor asistent în cadrul departamentului de Microbiologie și Imunologie al Școlii de Medicină a Universității din Michigan; în 1995, a fost promovată la gradul de profesor asociat cu titularizare. A fost, de asemenea, cadru didactic asociat la Centrul pentru sănătate globală, Inițiativa STEM și Centrul de studii africane de la Universitatea din Michigan. În prezent, este profesor asociat de microbiologie și imunologie la Școala de Medicină și cadru didactic în cadrul Inițiativei STEM a Centrului de Studii Africane de la Universitatea din Michigan.

În 1983, a primit Premiul pentru servicii al Asociației tehnice naționale, Premiul postdoctoral Anna Fund și Premiul Thornton pentru realizări profesionale. În 1987, a primit, de asemenea, bursa Fundației Ford, iar în 1992 a primit premiul NSF pentru avansare în carieră. Printre celelalte premii acordate lui Fuller se numără premiul "Femeia Anului în Relații Umane" acordat de Grupul de lucru al Universității din Michigan (1998), serviciile sale cu Premiul pentru servicii deosebite în microbiologie și slujire din partea Societății de Misiuni, AME, Premiul "umanitar" al Serviciului Comunitar Robert Smith, iar biografia sa a fost evidențiată în "Distinguished African American Scientists of the 20th Century" (Kessler, Kidd și Morin, Oryx Press, Phoenix, AZ, 1996). În 2012, a primit un premiu Fulbright US Scholar Program. În ianuarie 2013, a început nouă luni de cercetare în regiunea Copperbelt din Zambia, în care activitatea sa s-a concentrat pe aducerea de informații biomedicale în comunități prin intermediul liderilor religioși locali. În timpul unui concediu sabatic în 2006, Dr. Fuller a călătorit în mai multe națiuni africane, inclusiv în Botswana, Africa de Sud și Zambia, pentru a ajuta membrii clerului să înțeleagă mai bine știința din spatele HIV și SIDA și cum să ajute la educarea congregațiilor lor cu privire la impactul impactului SIDA în comunitățile lor. Dr. Fuller a făcut parte, cel mai recent, din Comitetul consultativ pentru vaccinuri și produse biologice al Food and Drug Administration, a cărui activitate cea mai recentă a fost eliberarea de urgență a vaccinului COVID-19.

Fuller a fost hirotonită în cadrul Bisericii Episcopale Metodiste Africane din cadrul Conferinței anuale din Michigan și a fost membru adjunct al facultății la Payne Theological Seminary. De asemenea, a fost timp de mai mulți ani editorialist la The Christian Recorder, scriind rubrica "Getting to Zero", în care pleda pentru conștientizarea HIV/SIDA și pentru programe în cadrul Bisericii AME.

Fuller a murit la 18 noiembrie 2022, după o scurtă boală care nu a avut legătură cu COVID. Pregătirile pentru înmormântare sunt în curs de desfășurare. Vă rugăm să păstrați familia în rugăciune.