Subiecte: vaccinul experimental anti-covid

DE CE NU AU PROBLEME TOȚI VACCINAȚII: A fost și Apă de Ploaie! Un STUDIU privind vaccinul PFIZER arată că unii oameni au primit seruri extrem de periculoase, iar alții au primit doar placebo. Conspiraționiștii iar au avut dreptate

Un grup de oameni de știință danezi au descoperit dovezi convingătoare potrivit cărora un procent semnificativ din loturile de vaccin Pfizer-BioNTech BNT162b2 anti-COVID-19 distribuite în UE constau probabil din placebo, iar loturile non-placebo au provocat evenimente adverse severe mai mari decât cele normale

Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Voi vorbi despre ororile medicale comise în țară în ultimii 3 ani, înfăptuite cu acordul, sau nepăsarea parlamentarilor: starea de epidemie sau de pandemie trebuie să fie declarată de Ministerul Sănătății. Acest lucru NU s-a întâmplat.

CONTRA-SISTEM. Fost profesor de la Universitatea de Vest din Ontario se opune reintroducerii de către instituție a obligației vaccinării și susține protestele studenților canadieni

Fostul profesor Dr. Julie Ponesse, de la Universitatea de Vest din Ontario, distribuie un video în care își exprimă îngrijorarea cu privire la reintroducerea de către instituție a obligației vaccinării, astfel că studenții și personalul vor trebui să aibă cel puțin trei doze de vaccin pentru a putea rămâne în campus în noul an universitar.

Documentar cutremurător semnalat de Dr. Joseph Mercola: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”

Dr. Joseph Mercola a semnalat pe blogul său apariția recentă a unui documentar important, care merită cunoscut și în România: „Genocidul cauzat de «vaccinurile» ARNm 2021-2022: Mărturii ale victimelor și personalului medical”. Oferim pentru cititorii Active News extrase din mărturiile cutremurătoare ale victimelor.