Foto

VIDEO Cristina Leordeanu: Să nu uităm! Ziua de Bobotează a anului 2021, după care Arhiepiscopul Tomisului a fost cercetat penal pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”. ÎPS Teodosie la aducerea crucilor: ”Au făcut vaccinul anticoronavirus înotând în mare!”

Fotografii de la Botezul Domnului 2021 cu IPS Teodosie de Arhid. Valentin Vădănoiu
Atunci, când - de asemenea să nu uităm nici ce presiune era -, la Constanța a fost procesiune de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru si Pavel până în Portul Tomis, exact după rânduiala din anii precedenți. Iar în Portul Tomis au fost

FOTO APEL CĂTRE CĂTĂLIN PREDOIU: CRUCE PROFANATĂ și TRICOLOR VANDALIZAT la Universitate, pe locul în care au fost uciși Eroii din Decembrie 1989. Cu zecile de camere din zonă nici de data asta POLIȚIA ROMÂNĂ nu îi va descoperi pe făptașii ”antifa”?!

Crucea Eroilor Revoluției Române ridicată pe locul plin de sânge în 21-22 decembrie 1989, unde au murit tinerii protestatari anticomuniști, Tricolorul pictat și Placa de marmură instalată în cinstea jertfei lor, au fost profanate prin vandalizare cu inscripții triviale și simbolul comunist secera și ciocanul.

VIDEO TREZNEA, 9 septembrie 2023 - Cum i-a executat Groful Ferenc Bay pe români: ”Mama, însărcinată în luna a 6-a, A FOST DECAPITATĂ” - Mărturia academicianului Octavian Cosma Lazăr, ultimul supraviețuitor al masacrului din 1940. Ascultați și vă cutremurați!

Monumentul Martirilor de la Treznea și Lelea Victorița, nepoata Anei Negrean, una dintre cele 93 de  victime ucise de hortiști la Treznea. Foto: Emanuel Petran
„Ascultați și vă cutremurați! Mărturisirile academicianului Octavian Cosma Lazăr, unicul om care mai trăiește, supraviețuitor al masacrului de la Treznea.” - Cum i-au împușcau ungurii tatăl și apoi i-au decapitat mama însărcinată în luna a 6-a.

Chestiunea Zilei Olivia Steer: Unii pur și simplu nu se pot împăca cu gîndul că noi toți, ca oameni liberi, putem și trebuie să ne bucurăm de aceleași drepturi: dreptul la opinie și dreptul la liberă exprimare. VIDEO despre "creme solare” și "cancer de piele”

Unii se erijează in polițiști, procurori și judecători ai vorbirii ori, mai pervers, tătuci și mămuci grijulii și îi condamnă pe alții la excludere, marginalizare, discriminare socială, impunînd tuturor decizia proprie, prin agresiuni verbale, amenințări, șantaj, defăimare ori altă formă de intimidare